Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
  

SEGÍTETTEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

 

2012. március 23.-án és 24.-én került megrendezésre az a gyűjtőakció, melyet a Sárosdi Magisztrátus szervezett a településünkön nehéz helyzetben élő rászoruló családok és gyermekek megsegítésére. Reményeinket felülmúlta az a rengeteg gyermek és felnőtt ruha, cipő illetve gyermekjáték mennyiség, melyet településünk polgárai, vidéki magánszemélyek és szervezetek ajánlottak fel.

Magisztrátusunk aktivistái szombat délelőttönként válogatták szét és csoportosították a beérkezett adományokat. Március 31.-én reggel kellemetlen meglepetésben volt részünk: az előzőleg összekészített ruhaneműket valaki(k) összetúrták, kiválogatták és elvitték a neki(k) tetszőt nem törődve azzal, hogy mennyi munkánk volt azok szétválogatásában és csoportosításában. (Kérem engedtessék meg egy gondolat: ha valamire szüksége/szükségük volt, egyszerűbb lett volna kérni, mint kárt okozni mások munkájában. Bárki(k) is volt(ak) az elkövető(k), jusson eszükbe minden alkalommal, amikor a ruhát vagy a cipőt felveszik, hogy milyen áron jutottak hozzá!)

Az előzőleg leírt történés „kissé” felháborított minket, de elhatároztuk, hogy nem adjuk fel, tehát újra nekiláttunk az adományok szétválogatásának. Minden várakozásunkat felülmúlta az eredmény: 100 nagyméretű szatyrot, több zsákot és dobozt tudtunk megtölteni ruhaneműkkel, cipőkkel, melyeket személyre szólóan juttattunk el a rászoruló családoknak. A segítő szándékú emberek adományainak jóvoltából sok-sok családnak tudtunk segíteni. Az érintettek örömmel fogadták az csomagokat.

A Sárosdi Magisztrátus ideiglenes vezetősége köszönetét fejezi ki mindazon polgároknak, szervezeteknek, akik a gyűjtési akcióban bárminemű segítséget nyújtottak akár adományaikkal, akár az adományok csoportosításában, illetve a kiosztásban!

Jó érzés volt megtapasztalni, hogy Önök SEGÍTETTEK, így mi is SEGÍTHETTÜNK!

 

 

Baráthné Csibrik Ildikó

Magisztrátusi tag

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.